• 50x50

Johnny Depp — 8

Temat wątku - uwielbiam go:)))

• 21x30

Barbarka88Rz

2008-11-17

Reputacja: ****

mogę cały dzień pisać pełne zachwytu ochy i achy o nim i rozpływać się nad jego talentem:) ma tyle uroku i talentu jak żaden inny aktor.
      tylko dla niego wyjątkowo wirtualna ocena 10/10

najbardziej podobał mi się jako kapitan Jack Sparrow oraz Sweeney Todd (chociaż film trochę był masakryczny)
      ale ogólnie to w każdym filmie jest niesamowity:)))

• 21x30

majak01

2008-11-17

Reputacja: ****

Niewątpliwie ma chłopak talent. Może nie jestem jakimś jego fanem czy wielkim miłośnikiem filmów z jego udziałem, przyznaję, iż do niektórych ról nadaje się jak nikt inny (np. w “Piratach z Karaibów”). Ma u mnie dużego plusa za to, że zadebiutował w “Koszmarze z ulicy Wiązów” i spisał się jak należy :P

Człowiek nie jest tylko sprawcą swoich czynów, ale przez te czyny jest zarazem w jakiś sposób "twórcą siebie samego".
      Jan Paweł II

• 21x30

Solarie

2008-11-17

W Piratach był genialny, w ogóle, to mój ulubiony aktor :]

masa

2008-11-17

bardzo dobrze zagral tez w Blow

ania_­leg

2009-05-27

Noo… W “Sweeney Toddzie” ślicznie śpiewał ;P
      W “Jeźdźcu bez głowy” też fajnie grał ;D
      Widział ktoś może? ;>

Timothy

2009-05-27

Reputacja: *

jest bardzo dobrym aktorem, ale jednak na 10 nie zasłużył. zaczyna sam siebie powielać (Charlie – Sweeney Todd) co już bardzo denerwuje. jak dla mnie solidna ósemka.

• 21x30

lifemovie

2009-09-12

Timothy o 2009-05-27 15:58 napisał:
      jest bardzo dobrym aktorem, ale jednak na 10 nie zasłużył. zaczyna sam siebie
      powielać (Charlie – Sweeney Todd) co już bardzo denerwuje. jak dla mnie solidna
      ósemka.

Charlie i Sweeney Todd? To dwie różne postacie mimo pewnych podobieństw. :)

Bardzo dobry aktor, a obejrzałem trochę filmów gdzie on wystąpił. Jak już wspominacie filmy to np. film “Dziewiąte wrota” jest dzięki niemu niesamowity (oglądać w ciemnościach). Zresztą pewnie w każdym filmie był niesamowity, oby tylko nie wypadł z formy.

• 21x30

Funeris

2010-03-08

Do waszych wypowiedzi mogę tylko dodać, że potrafi się wcielić w każdą rolę. Mogą to być dwie zupełnie z innej beczki a i tak zagra to świetnie. Czystym przykładem jest choćby Sweeney Todd i Czekolada.