Pewnie będzie tak samo beznadziejne jak czwórka. [;
"Inside my heart is breaking
my make-up may be flaking
but my smile still stays on."
2 byla super, 3 beznadziejna, 4 nawet fajna, ale nie wiem po co jeszcze 5?? Czy to bedzie w nieskoczonosc powstawac?? :P Marnosc czesci powyzej 2 chyba wynika z tego, ze rezyseruje to inny facet…
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No i nie mam nic przeciwko parodiowaniu, ale po co tak czesto?? wkancu to sie nudne zrobi, jesli juz sie nie zrobilo, no i zeby bral sie za to ktos kto sie na tym znam tak jak w 1 i 2 czesci, bo to co teraz powstaje to jest juz zalosne, a nie smieszne…
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jedynka bardzo dobra, dwójka do kitu, trójka najlepsza, czwórka średnia. Jeżeli chodzi o piątkę to jest nadzieja, że będzie lepsza od części czwartej. Podobno mają parodiować “Wzgórza mają oczy” i “Silent Hill”. Niedawno czwórkę oglądałem jeszcze raz, i miałem znacznie lepsze wrażenia niż za pierwszym razem, więcej się śmiałem. Mam nadzieję, że dla Davida Zuckera czwórka była małym ‘wypadkiem przy pracy’, wszyscy wiemy, że jego poprzednie komedie/parodie są świetne. Nie mam nic przeciwko kolejnym ‘Strasznym filmom’.
...:::4 8 15 16 23 42:::...
mikolaj.chodkowski@fdb.pl <---- jeśli brakuje galerii, zwiastuna lub chcesz się skontaktować, napisz na ten adres.
Ronaldinho o 2007-07-15 16:49:52 napisał:
Jedynka bardzo dobra, dwójka do kitu, trójka najlepsza, czwórka średnia.
Jeżeli chodzi o piątkę to jest nadzieja, że będzie lepsza od części
czwartej. Podobno mają parodiować “Wzgórza mają oczy” i “Silent Hill”.
Niedawno czwórkę oglądałem jeszcze raz, i miałem znacznie lepsze wrażenia
niż za pierwszym razem, więcej się śmiałem. Mam nadzieję, że dla Davida
Zuckera czwórka była małym ‘wypadkiem przy pracy’, wszyscy wiemy, że jego
poprzednie komedie/parodie są świetne. Nie mam nic przeciwko kolejnym
‘Strasznym filmom’.
ja tez nie, chociaz wolalbym by zucker w końcu zatrudnił braci Wayans. oni sa najlepsi…..
hehehee, no niestety prawde. musze stwierdzic ze w tych kolejnych odcinkach nie bylo nic kompletnie smiesznego. producenci tych filmow zabardzo sie nie napracowali bo przeciez to bylo sceny zywcem wziete z innych filmow,wiem ze to jest parodia i to na tym polega ale w tych scenach nie ma kompletnie zadne inwencji tworcow strasznego filmu.
to ja już chyba wole filmweb.pl niż fdb.pl po zmianach