• Straszny film 5 (2012)

Straszny film 5 (2012) — 4

Temat wątku - O matko!

• 21x30

Trophy

2007-07-15

Reputacja: ****

Pewnie będzie tak samo beznadziejne jak czwórka. [;

"Inside my heart is breaking
      my make-up may be flaking
      but my smile still stays on."

Timothy

2007-07-15

Reputacja: *

4 wcale nie była beznadziejna. ;P

• 21x30

Trophy

2007-07-15

Reputacja: ****

przerysowany o 2007-07-15 14:52:26 napisał:

4 wcale nie była beznadziejna. ;P

Dla mnie była ;) no może kilka scen było na prawdę śmiesznych… ale ogólnie strasznie naciągana. ;P

"Inside my heart is breaking
      my make-up may be flaking
      but my smile still stays on."

Timothy

2007-07-15

naciągana dla mnie była 2. beznadziejna, nudna i głupia. ale oglądać się da

• 21x30

Tomassh

2007-07-15

2 byla super, 3 beznadziejna, 4 nawet fajna, ale nie wiem po co jeszcze 5?? Czy to bedzie w nieskoczonosc powstawac?? :P Marnosc czesci powyzej 2 chyba wynika z tego, ze rezyseruje to inny facet…

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Timothy

2007-07-15

“Czy to bedzie w nieskoczonosc powstawac??”

czemu nie? powstają coraz to nowe horrory i jest co parodiować;)

• 21x30

Tomassh

2007-07-15

No i nie mam nic przeciwko parodiowaniu, ale po co tak czesto?? wkancu to sie nudne zrobi, jesli juz sie nie zrobilo, no i zeby bral sie za to ktos kto sie na tym znam tak jak w 1 i 2 czesci, bo to co teraz powstaje to jest juz zalosne, a nie smieszne…

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

• 21x30

Ronaldinho

2007-07-15

Reputacja: ***

Jedynka bardzo dobra, dwójka do kitu, trójka najlepsza, czwórka średnia. Jeżeli chodzi o piątkę to jest nadzieja, że będzie lepsza od części czwartej. Podobno mają parodiować “Wzgórza mają oczy” i “Silent Hill”. Niedawno czwórkę oglądałem jeszcze raz, i miałem znacznie lepsze wrażenia niż za pierwszym razem, więcej się śmiałem. Mam nadzieję, że dla Davida Zuckera czwórka była małym ‘wypadkiem przy pracy’, wszyscy wiemy, że jego poprzednie komedie/parodie są świetne. Nie mam nic przeciwko kolejnym ‘Strasznym filmom’.

...:::4 8 15 16 23 42:::...
      mikolaj.chodkowski@fdb.pl <---- jeśli brakuje galerii, zwiastuna lub chcesz się skontaktować, napisz na ten adres.

Timothy

2007-07-15

Ronaldinho o 2007-07-15 16:49:52 napisał:

Jedynka bardzo dobra, dwójka do kitu, trójka najlepsza, czwórka średnia.
      Jeżeli chodzi o piątkę to jest nadzieja, że będzie lepsza od części
      czwartej. Podobno mają parodiować “Wzgórza mają oczy” i “Silent Hill”.
      Niedawno czwórkę oglądałem jeszcze raz, i miałem znacznie lepsze wrażenia
      niż za pierwszym razem, więcej się śmiałem. Mam nadzieję, że dla Davida
      Zuckera czwórka była małym ‘wypadkiem przy pracy’, wszyscy wiemy, że jego
      poprzednie komedie/parodie są świetne. Nie mam nic przeciwko kolejnym
      ‘Strasznym filmom’.

ja tez nie, chociaz wolalbym by zucker w końcu zatrudnił braci Wayans. oni sa najlepsi…..

• 21x30

regoat

2009-01-27

hehehee, no niestety prawde. musze stwierdzic ze w tych kolejnych odcinkach nie bylo nic kompletnie smiesznego. producenci tych filmow zabardzo sie nie napracowali bo przeciez to bylo sceny zywcem wziete z innych filmow,wiem ze to jest parodia i to na tym polega ale w tych scenach nie ma kompletnie zadne inwencji tworcow strasznego filmu.

to ja już chyba wole filmweb.pl niż fdb.pl po zmianach