Avatar przedstawia historię kalekiego weterana wojennego (Sam Worthington), który trafia na planetę Pandora zamieszkałą przez wysokorozwiniętą rasę humanoidalnych kotów. Tam znajduje upragniony spokój. Niestety,...

Temat wątku - Avatar wychodzi latem w wersji reżyserskiej o 10-12 minut dłuzszy

drfalck

2010-03-14

Avatar wychodzi latem w wersji reżyserskiej o 10-12 minut dłuższy. Tak podaje Gazeta wyborcza.

• 21x30

Kothbiro

2010-03-14

Słyszałem, że wersja reżyserska ma być jedynie kilkanaście minut dłuższa niestety, ale słyszałem też, że ma pojawić się 22 kwietnia. Ale być może to tylko plotka.

• 21x30

Ronaldinho

2010-03-14

Reputacja: ***

22 kwietnia to raczej dzień premiery DVD/Blu-Ray z wersją reżyserską, bo tak nazywa James wersję kinową. Natomiast wersja rozszerzona ma się pojawić w kinach na jesieni lub może późnym latem, tak w ogóle to bardzo dobry pomysł, bo będzie okazja, aby zobaczyć rozszerzoną wersję tak jak należy – w kinie, na dużym ekranie, w 3D :)

...:::4 8 15 16 23 42:::...
      mikolaj.chodkowski@fdb.pl <---- jeśli brakuje galerii, zwiastuna lub chcesz się skontaktować, napisz na ten adres.

drfalck

2010-03-14

zapomniałem dodać ze DC wchodzi w USA do kin.

• 21x30

Kothbiro

2010-03-14

W kinach??? No to by było wspaniale. Oby.