• Transformers (2007)

Transformers (2007) — 27

Od wieków, dwie rasy robotów - Autoboty i Decepticony - prowadzą wojnę, której stawką jest los wszechświata. Kiedy bitwa przenosi się na Ziemię, na drodze dążących do władzy Decepticonów staje Sam Witwicky...

Temat wątku - 10/10

• 21x30

jacks

2007-08-20

Reputacja: ***

Przyznam, że rzadko oceniam film tak wysoko. Transformers jednak tak mnie zachwyciło, że niżej ocenić nie mogłem. Jest to jedna z najlepszych adaptacji komiksu/kreskówki jaką do tej pory widziałem. Porywające efekty specjalne, świetna gra aktorów i ciekawy scenariusz w połączeniu dały niesamowity obraz. Polecam każdemu.

sb0391

2008-01-20

oglądałem już wiele filmów tego typu, ale ten jest najlepszy. Początkowo myślałem ze to będzie jakiś kicz ale zwracam honor film jest the best!! naprawdę polecam, warto poświęcić trochę czasu na obejrzenie tego filmu!!! Gratulacje dla Michael Bay!!!!!!

• 21x30

Asia

2008-02-25

Reputacja: *

Film jest świetny, niezłe widowisko i rozrywka. Miło mnie zaskoczył, szczególnie humor zastosowany w filmie. 9/10 Szkoda że nie dostał Oscara za efekty specjalne. Nie do wiary że “lepszy” był “Złoty Kompas”…

• 21x30

someone_­smarter

2009-07-09

Powiedzcie mi proszę, który film jest lepszy? 12 małp czy transformers? Przecież transformers to czysta napierdalanka bez myślenia. Jedyny plus to dobre efekty specjalne. Dlatego z całym szacunkiem wystawiam ocenę 5/10.

• 21x30

majak01

2009-09-08

Reputacja: ****

Świetne rozrywkowe kino akcji z odpowiednim humorem. Efekty specjalne budzą respekt, zwłaszcza w wersji HD. Świetne widowisko. Polecam – 9/10

Człowiek nie jest tylko sprawcą swoich czynów, ale przez te czyny jest zarazem w jakiś sposób "twórcą siebie samego".
      Jan Paweł II