• Transformers (2007)

Transformers (2007) — 27

Od wieków, dwie rasy robotów - Autoboty i Decepticony - prowadzą wojnę, której stawką jest los wszechświata. Kiedy bitwa przenosi się na Ziemię, na drodze dążących do władzy Decepticonów staje Sam Witwicky...

Temat wątku - jak się nastawić?

• 21x30

Trikster

2007-07-11

Reputacja: ****

nie nastawiam się na jakiś specjalnie dobry film. Może być zbytnio przereklamowany, a trailer może zawierać najlepsze sceny. A jak Wy myślicie?

Warto się zapisać: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=4c6fe45a4f234b4e835630cf9f764dfe

Anonimowy

2007-07-12

No ja myślę, że będzie to przeciętniak… Samochodzik transformuje się do niewyobrażalnie kolosalnych wielkości robota z uzbrojeniem po zęby, tylko skąd mu się naraz to wzięło?? Ja pamiętam “Transformers” nawet miałem zabawkę gdzie rzeczywiście można było samochód przekształcić w robota a w filmie wygląda to bardzo sztucznie…

• 21x30

Anita_­Nowakowska

2007-07-12

Reputacja: **

Do tego dorzuć jeszcze kilka śmiesznych scen, w których robot będzie głaskał po włosach ludzką koleżankę…

• 21x30

Anita_­Nowakowska

2007-07-12

Reputacja: **

Ja prawdopodobnie zostanę na niego wyciągnięta siłą. Mój sposób na niechciane filmy, to zakładać, że będzie beznadziejny. Wtedy przynajmniej mogę się co najwyżej rozczarować pozytywnie. Tak jak np. Fantastyczna 4 2 – ostateczna opinia między znośny, a może być ;)

Lubię sci-fi, ale niekoniecznie takie ;)