• Motel (2007)

Motel (2007) — 15

Młode małżeństwo zostaje uwięzione i przetrzymywane w jednym z moteli. Odkrywają, że przez cały czas w ich pokoju była umieszczona ukryta kamera. Zdają sobie sprawę, że jak najszybciej muszą wydostać się...

Temat wątku - świetny film

znawca

2007-12-19

Naprawde bardzo sie dziwie ze takie slabe oceny ma ten film. Trzyma w napieciu i swietnie sie oglada. Przez caly film wystepuje poczucie niepokoju i wlasnie o to chodzi w dobrym thrillerze. Malo kiedy daje najlepsze opinie ale “Motelowi” daje 10/10

• 21x30

mysza_­007

2007-12-19

jaaaaaaa. no tylko nie 10/10…juz dla mnie bez sensu byl motyw jak ten typ znalazl kasety w swoim pokoju…..no co za debilizm , ze ktos je tam zostawił i poco skoro ten psychol nagrywal je w swoim pokoju????
      przyznam ze gra aktorska i poziom napiecia byly na poziomie (nie najwyższym ale byly) , ale ten film generalnie za pomysł i fabule to u mnie sredniak…na prawde sredniak…..film powyzej oceny 7/10 w mojej skali to taki ktory mam ochote jeszcze raz kiedys obejrzec…ten film jest dobry na raz i żadna rewelacja z niego !!!!!!!! 6/10

Houston mamy problem....

• 21x30

fizban

2007-12-20

o.o ciekawy sposob oceniania chyba tez tak zrobie 7 i powyzej to beda dla mnie takie ktore bede mial checi ogladnac jeszcze raz :) a co do filmu nie ogladalem za abdzo sie boje :D

"nie płacz nad rozlanym mlekiem i tak wypije je kot"

• 21x30

mysza_­007

2007-12-20

ej fiszban nie 7 i powyżej tylko powyżej 7 , a to duża różnica , i napisalem dlaczego 6 , wiec nie upraszczaj bez sensu !!!!!

Houston mamy problem....

• 21x30

WielkiBialyKrolik

2007-12-20

Mysza! Tylko spokojnie! :D

''Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy'' Prawo Murphy`ego

• 21x30

mysza_­007

2007-12-20

spokojny to moje drugie imie…………na 3 mam Gerwazy – jak komuś powiesz to Cie zabije :P

Houston mamy problem....

znawca

2007-12-20

mysza_007 o 2007-12-19 23:01:46 napisał:

jaaaaaaa. no tylko nie 10/10…juz dla mnie bez sensu byl motyw jak ten typ
      znalazl kasety w swoim pokoju…..no co za debilizm , ze ktos je tam zostawił i
      poco skoro ten psychol nagrywal je w swoim pokoju????
      przyznam ze gra aktorska i poziom napiecia byly na poziomie (nie najwyższym ale
      byly) , ale ten film generalnie za pomysł i fabule to u mnie sredniak…na
      prawde sredniak…..film powyzej oceny 7/10 w mojej skali to taki ktory mam
      ochote jeszcze raz kiedys obejrzec…ten film jest dobry na raz i żadna
      rewelacja z niego !!!!!!!! 6/10

Moze o to chodzilo zeby “ten typ” znalazl kasety w swoim pokoju po to by Psychole zobaczyli jego strach i pokazali mu co go czeka. Co by bylo w tym ciekawego jakby poprostu weszli bez uprzedzenia i pozabijali ludzi ktorzy zatrzymali sie w motelu?
      Ocenilem tez ten film przez pryzmat wielu filmow ktore w ostatnim czasie ogladalem i “motel” to film ktory z checia jeszcze raz kiedys obejrze :-)

Pozdrawiam

• 21x30

mysza_­007

2007-12-20

no moze i jest tak jak mowisz , ale oni nie weszli sobie tak po prostu bo najpierw ich terroryzowali pukaniem , szarpaniem za klamki itp i to wlasnie mialo u nich wywolac strach…….

moim zdaniem z tymi kasetami to głupota bo to były dowody przestępstwa (nawet udokumentowane pare przestępstw , no kto by to tak zostawil sobie) no i dzieki nim ten koles wiedzial skąd oni przyjdą

Houston mamy problem....

• 21x30

fizban

2007-12-20

e Gerwazy chodizlo mi ze to ebdzie moja skala rozumeim Twoja ale dla mnie bedzie inna :p u mnie bedzie “7 i” nie chce sie do Ciebei powtarzac;p co nie :D ale nie ogladalem to narzie nie glosuje;p

"nie płacz nad rozlanym mlekiem i tak wypije je kot"

• 21x30

mysza_­007

2007-12-20

fizban o 2007-12-20 22:53:27 napisał:

e Gerwazy chodizlo mi ze to ebdzie moja skala rozumeim Twoja ale dla mnie bedzie
      inna :p u mnie bedzie “7 i” nie chce sie do Ciebei powtarzac;p co nie :D ale nie
      ogladalem to narzie nie glosuje;p

no ok…zle zrozumialem Twoje intencje :P

Houston mamy problem....

znawca

2007-12-21

No zgodze sie z Toba Mysza :-). Ale ja tak zabardzo nie wnikam w fabule i scenariusz. Dla mnie film to taka ucieczka od codziennosci i relaks umyslowy.. O tym pukaniu i szarpaniu za klamki to szczerze mowiac juz nie pamietalem bo film ogladalem juz kilka miesiecy temu.