Dużo akcji i o to chodzi.
-
Matrix Reaktywacja (2003) — 2
"Reaktywacja' nie rozpoczyna się zbyt optymistycznie. Maszyny poznały lokalizację Syjonu - ostatniego miasta ludzi. Szansą na ocalenie ludzkości jest odszukanie Keymakera, Twórcy Kluczy. Jest nim Azjata, który...
-
-
Temat wątku - Najlepsza część
-
Najlepsza jest jedynka. II i III są tylko zrobione dla kasy.
...:::4 8 15 16 23 42:::...
mikolaj.chodkowski@fdb.pl <---- jeśli brakuje galerii, zwiastuna lub chcesz się skontaktować, napisz na ten adres. -
Ronaldinho o 2006-08-19 08:50:10 napisał:
Najlepsza jest jedynka. II i III są tylko zrobione dla kasy
a myslisz ze jedynka nie byla wcale skazana juz osd samego poczatku na sukces? ten film to przelom w dziedzinie efektow specjalnych, wachowscy wiedzieli ze zarobią mnostwo pieniedzy. Nie moge sluchac ludzi ktorzy okreslają cos jako komercje, bo wedlug mnie wszystkie filmy to komercja. Jezeli faktycznie film nie jest robiony dla kasy to nie powinien trafic do kin:] Nie widze w tym nic zlego ze ktos zarabia na filmach, wedlug mnie to normalne i logiczne ze są robione dla kasy.Wiesz co sie liczy? aby polaczyc przyjemne z pożytecznym, robic to co sie lubi i na tym zarabiac:] to chyba marzenie kazdego czlowieka:] nie jest tak? ;] pozdro
-
Milas o 2006-08-31 13:04 napisał:
a myslisz ze jedynka nie byla wcale skazana juz osd samego poczatku na sukces?
ten film to przelom w dziedzinie efektow specjalnych, wachowscy wiedzieli ze
zarobią mnostwo pieniedzy. Nie moge sluchac ludzi ktorzy okreslają cos jako
komercje, bo wedlug mnie wszystkie filmy to komercja. Jezeli faktycznie film nie
jest robiony dla kasy to nie powinien trafic do kin:] Nie widze w tym nic zlego
ze ktos zarabia na filmach, wedlug mnie to normalne i logiczne ze są robione dla
kasy.Wiesz co sie liczy? aby polaczyc przyjemne z pożytecznym, robic to co sie
lubi i na tym zarabiac:] to chyba marzenie kazdego czlowieka:] nie jest tak? ;]
pozdroCo nie zmienia faktu, że jedynka była najlepsza i już na niej zarobili tyle pieniędzy, że starczyło by im do końca życia i trzem pokoleniom do przodu. Przez co nie potrzebna była 2 i 3 cześć zwłaszcza, popsuły tylko efekt pierwszej części.
-
jeżeli chodzi o matrixa to żadna ale to żadna z trzech części mnie się nie podobała nie znalazłem w tym filmie nic ciekawego co mogło by mnie przyciągnąć oglądałem masę filmów science fiction a ten to zrobiony z techniką komputerowy naszpicowany był tak nią że stał się przez to beznadziejny wiele osób zachwycało się tym filmem a ja się cały czas zastanawiałęm co Ci ludzie w tym filmie znaleźli fajnego.
-
fakt że na 1 dało sie skończyć
ale było by to głupie zostawić niedokończonebartek
-