Dawno nie widziałem tak dobrego kina akcji. Wciągająca fabuła, pościgi, gadżety. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Do tego Matt Damon w roli Bourne’a jest bardzo przekonujący.
A życie jak film zaczyna się, rozkręca i urywa
Trzecia a zarazem ostatnia część przygód Jasona Bourne'a, w której tytułowy bohater wraca do miejsca gdzie został wyszkolony, aby zdobyć informacje na temat swojego pochodzenia. Musi stawić czoła całej agencji...
Dawno nie widziałem tak dobrego kina akcji. Wciągająca fabuła, pościgi, gadżety. Wszystko na bardzo wysokim poziomie. Do tego Matt Damon w roli Bourne’a jest bardzo przekonujący.
A życie jak film zaczyna się, rozkręca i urywa
Zgadzam się z Tobą. Matt jakby urodził się do roli Bournea – wpasowuje się idealnie w cały ten klimat. Oczywiście akcja na poziomie, widz nie ma czasu nawet na ziewnięcie;). Polecam i tyle.
Statler: - Nie uwierzyłbym, gdybym tego nie zobaczył!
Waldorf: - Uwierzył w co?
Statler: - Nie wiem, nie oglądałem!
kurcze teraz żałuję, że nie byłem na tym filmie w kinie- całe szczęście będzie okazja do nadrobienia zaległości. Jeśli ktoś również nie zdążył obejrzeć na dużym ekranie produkcję będzie można obejrzeć na platformie N w jakości HD na kanale TVN HD w najbliższy piątek 28 października :D