• Szybko i wściekle (2009)

Szybko i wściekle (2009) — 8

Brian wychodzi z więzienia i ma pomóc federalnym w zatrzymaniu niebezpiecznego importera heroiny znanego jako Braga. Dzięki współpracy z policyjnym informatorem udaje mu się przeniknąć do grupy dealera i być...

Temat wątku - Wow !!!

• 21x30

kris_­002

2008-08-27

Yeeeahhh…. nie ma to jak kontynuacja Szybkich i Wscieklych :)))))) Extra zajefajnie i nie moge sie doczekać kiedy sie pojawi :)))) dotego stara ekipa ktora grala w 2 pierwszych Walker, Diesel, Rodriguez, Brewster !!! no i tak winno być !!!!!

• 21x30

Bercik022

2008-08-27

gdzie w drugiej części grał Diesel, Rodriguez, Brewster bo niepamietam jedynie kto tam grał z ekipy z jedynki to Walker

Wszyscy jesteśmy roztańczonym pyłem tego świata - Edward Norton "Podziemny Krąg"

• 21x30

kris_­002

2008-08-27

aaaaa no fakt ;P pomylilo mi sie ;D

• 21x30

srebrny

2009-03-16

Reputacja: **

Ja tam myśle i mam nadzieje ze film bedzie w klimacie jedynki która moim zdaniem była najlepsza (swietna muzyka polaczona z ciekawą akcja)

• 21x30

Mark_­Farrell

2009-03-23

Niby prosty film ale naprawdę zajebisty. Byłem na wszystkich trzech częściach w kinie i zawsze wyszedłem zadowolony. Najlepsza 1 potem 3 a później 2. Oby 4 była w klimacie 1, a nic ku temu nie przeczy. Nie mogę się doczekać :-)

Więcej filmów ściągam niż oglądam w kinie. Ta seria jest przykładem tego że na takie filmy warto chodzić do kina, wrażenia razy dwa :-)

morda64

2009-03-24

Tematycznie akcja 4-tej części dzieje się podobno między 2-ką a 3-ką, widziałem na internecie trailer, super scena !

• 21x30

igraszka25

2009-05-07

Ta część dzieje się jako czwarta. Niestety źle ją zrozumieliście. Początek flimu Pokazuje Hana, który twierdzi, iż w tokyo są fajne wyścigi. Potem mija trochę czasu i jaste kontynuacja. Poza tym koniec zapowiada 5 część < jak dla mnie >.

Ogólnie powinno być więcej samochodów, bo tu o nie chodzi, ale też trzeba panmiętać, że to ludzie nimi jeżdżą. Moja ocena to 8/10 tylko dlatego, że się trochę uśmiałam i pokazali się Dominik i Brayan < bardzo ich lubię a 1 część to jednak moja ulubiona, jak i 3 gdzie pokazują drifty >

Pozdrawiam.

BartoszB

2009-09-01

Jak dla mnie fajny film, był prawie taki jak pierwsza część która nie wątpliwie i tak jest lepsza ale ta od niej nie odstępuje za bardzo w przeciwieństwie do drugiej czy już pożal się Boże trzeciej odsłony (możliwe że wynika to z tego iż uwielbiam bardziej prawdziwe samochody typu american-muscle od tych japońskich świecących zabaweczek a może z tego iż trzecia część nie ma nic wspólnego z pierwszymi dwiema). I tu jak i w pierwszej części bardzo ale to BARDZO nie podobało mi się jedna scena. Tu nie podobała mi się z początku filmu jak Dom i Letty przejeżdżają pod turlającą się beczką z palącą się benzyną, która wyglądała sztucznie do bulu (moim zdaniem bajka jak bajka ale miejmy granice) a w pierwszej części taką sceną była ostatnia, w której to dom uderzając (swoim jakże cudnym autkiem ) w przód wielkiej ciężarówki zamiast się wbić to wyskoczył na 5. piętro co było żenujące (w dodatkach można było zobaczyć jak duuuużego najazdu musieli użyć żeby wykonać ten wyczyn kaskaderski)
      daje z czystym sumieniem 7/10 :)