• Fringe: Na granicy światów (2008 - ????)

Fringe: Na granicy światów (2008 - ????) — 7

Akcja serialu skupia się na medycynie i nauce oraz daje obraz rzeczy niezwykłych, ciężkich do ogarnięcia przez ludzki umysł. Nad tym wszystkim czuwa inteligentna agentka FBI, wraz ze świeżo wyciągniętym z zakładu...

Temat wątku - Następca archiwum X

• 21x30

adiwielki

2009-05-18

Bardzo ciekawy, intrygujący nowy serial, z niesamowitymi przypadkami medycznymi ( o ile można jeszcze je tak klasyfikować) Barwne postacie i zwarty główny wątek zapewnia cotygodniową dawkę 45min relaksu.

Adam Wilgorski

• 21x30

mysza_­007

2009-05-18

a ja miałem to pociągnąć…skończyłem na e14……..spróbowałem e15 i się poddaję….nie dla mnie to…..chyba zacznę ciągnąć prison break , ty m bardziej , że słyszałem , że to ostatni sezon a skończyłem oglądanie kilka odcinków temu,………

Houston mamy problem....

• 21x30

adiwielki

2009-05-19

to dużo Ci nie zostało ;) a Prison break dla mnie zawsze był wielki… ostatni odcinek wielce nie zaskoczył.. no może za wyjątkiem ostatniej sceny..

Adam Wilgorski

• 21x30

caryca84

2009-06-16

Reputacja: ***

Wg mnie w ogóle niepodobny do Archiwum X. Jest o wiele lepszy. Intrygujący, ale bez zbędnego “zaplątywania” jak to miało w zwyczaju “Archiwum…”.
      PS – po otwarciu nawiasu nie robi się spacji.

• 21x30

regoat

2010-02-09

yy nie wciagne :). nie wkręcił mnie ten serial.

to ja już chyba wole filmweb.pl niż fdb.pl po zmianach

• 21x30

Melman

2010-02-09

Reputacja: ***

Pierwszy odcinek obejrzałam z ciekawości. No i później, już żadnego odcinka nie mogłam przegapić:) Ciekawy główny wątek serii pierwszej, z niecierpliwością czekam na serię drugą:)
      Nie będę porównywać Fringe z Archiwum X, ponieważ Archiwum X nie oglądałam…