• Planeta 51 (2009)

Planeta 51 (2009) — 9

Fabuła opowiada o życiu typowych mieszkańców planety 51, którzy mają dwoje czułków, osiem palców i panicznie boją się inwazji obcych cywilizacji. 16-letni Lem jest wzorowym uczniem i wiedzie beztroskie życie...

Temat wątku - Spodobał mi się

• 21x30

cytrusek

2010-01-05

Po obejrzeniu zwiastunów przekonałem się do tego filmu, wcześniej jak czytałem opisy jakoś mi nie podchodził. Teraz myślę, że może być to coś dobrego.

ezilda

2010-01-05

Mnie się od razu spodobał, ale to pewnie dlatego, że nie czytałam wcześniej opisów, tylko obejrzałam zwiastuny. Chociaż po przeczytaniu opisów też wydaje mi się, że będzie miał ciekawą akcję. W każdym razie w zwiastunach widać niezłą animację.

teofel

2010-01-10

Widziałem dzisiaj trailer, zapowiada się gorący styczeń. :) Świetne postacie i cały pomysł na fabułę …. zamienić rolami z kosmitami. Nie mogę się doczekać.

• 21x30

cytrusek

2010-01-16

No na pewno animacja ma tutaj znaczącą rolę i, nie ukrywajmy, swietny dubbing. Sama fabuła dla mnie raczej prosta, ale najważniejsze jest to, jak ją przedstawiono.

• 21x30

dodoo

2010-02-21

Moim zdaniem animacja jeszcze lepsza niż w Shreku, czy Madagaskarze. Wszystko wygląda w tej bajce świetnie – kolory, postacie, całe otoczenie!